Sabtu, 01 Maret 2008

..nduk... aku kangen...

 

 

Nduk… aku kangen..

Sing sregep sinau..

Sekolah sing pinter..

Ojo lali sing sregep ngaji

 

Ojo nakal yo..

Nek dolan ojo nganti-sore-sore yo..

Maem sing akeh, ben ora loro maneh..

 

Yowes ya nduk...

Ndang turu, wis ngantuk to..

 

 

*buat ponakanku..*